Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-11-2017 07:17:01

CarlGrey
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-11-2017
Messages: 3

nike air max 95 no sew

De Nike Air Max Zero Essential werd voor het laatst aangeboden nike air max 95 no sew in smokey blue en komt terug in een klassieke combinatie van wit / obsidiaan en zwart. De schoenbasis van de sneaker combineert een slanke boven- en lichtgewicht schokdemping voor ultramodern comfort, en combineert een mix van obsidiaan en wit, terwijl contrasterende zwart gevormde overlays de structuur versterken en het onderscheidende ontwerp bepalen. Een fris witte rubberen zool over de volle lengte met de kenmerkende Max Air-hakeenheid in obsidiaan dekt het algehele profiel verder af. Met een prijs van $ 130 kun je deze variatie nu kopen bij bepaalde Nike-winkels in het buitenland, terwijl een Amerikaanse release binnenkort plaatsvindt.

Geïnspireerd door de klassieke Air Zoom Flight The Glove wordt de nieuwe Nike Zoom Modairna geïntroduceerd in een gedurfd thema van Thunder Blue en als vervolg op het eerder afgebeelde Vachetta Tan-paar. Met een elegante geperforeerde lederen constructie die een slanke, minimalistische esthetiek oproept, wordt het naadloze ontwerp uitgesproken met subtiel borduurwerk op de zijpanelen, naast nike air max 95 for sale een ritssysteem dat gemakkelijke slip-on-toegankelijkheid biedt. Eindelijk, een full-length, lichtgewicht Nike Zoom Air demping en doorschijnende buitenzool completeert het monochrome profiel helemaal. Voor $ 175 kun je deze vrouwenvariant kopen bij geselecteerde Nike-winkels vanaf zaterdag 18 maart.

De tijd om helemaal witte sneakers te rocken is bijna hier, want binnenkort zien we sneakerheads in de zon nike air max 95 kopen liggen terwijl ze hun favoriete paar all-whites rijgen. Nike geeft ons een glimp van wat ze dit jaar te bieden hebben met dit ongerepte stel Air Max 95s.Zeker een hit als de zomer eenmaal rondrent, deze Air Max 95 is in wit gedrapeerd door de hele boven- en zooleenheid met subtiele Pure Platina-details op de branding. Deze afbeeldingen tonen de schoen in maatvoering van vrouwen, maar als Nike mensen blij wil maken, zullen ze ook worden vrijgegeven in de maten van mannen. Wordt dit een agent of drop voor jou? Laat het ons weten in de reacties hieronder en houd het vergrendeld voor Kicks On Fire voor beschikbaarheid.

Na recente nike air max 95 no sew for sale kleurstellingen van volledig wit en lichtgrijs, wordt de Nike Air Max Plus TN Ultra gekenmerkt door een klassieke combinatie van hyperblauw / zwart voor de volgende variatie dit seizoen. In wezen een gemoderniseerde versie van de klassieke 1998 Air Max Plus, wordt de sneaker gedefinieerd door een vernieuwde Ultra-constructie. Het grootste deel van de bovenkant bestaat uit ademend gaas gedrenkt in de levendige tint, terwijl TPU-strookoverlays in zwart het profiel versterken en een stijlvolle uitstraling geven. De geheel opvallende zoolunit met luchtbelinserts is ook nog eens verfijnder om een veel lichtere bouwstijl te creëren. Je kunt dit opvallende damespaar nu kopen bij bepaalde Nike-winkels in het buitenland, hoewel een uitlevering van de States op handen is.

Naast het recent afgebeelde oranje / grijze paar, wordt de Nike Air Zoom Talaria onthuld in een nieuwe kleurentree voor de lente / zomer 2017. Deze tijd gedompeld in neutraal grijs / wit, bestaat de klassieke 1997 retro runner uit nubuck / suede overlays, naast ademend gaas voor het grootste deel van de bouw. Verder gedetailleerd met onderscheidende branding op de hiel en de tong, wordt het strakke ontwerp bekroond met een bijpassende rubberen zooleenheid van volledige lengte. Verwacht dit monochroom paar bij zeer binnenkort bij Nike-winkels te vinden. Blijf afgestemd op KicksOnFire voor meer updates.

De toekomst van off-court mode met een minimalistische esthetiek en de geavanceerde demping van Nike Zoom nike air max 90 ultra breathe Air wordt geïntroduceerd met deze gloednieuwe Nike Zoom Modairna. Geïnspireerd door de klassieke Air Zoom Flight The Glove wordt het gestroomlijnde en naadloze profiel van Modairna gekenmerkt door een elegante look geperforeerde lederen constructie. De sneaker is ondergedompeld in een stijlvolle tint van vachettatint en is bovendien gedetailleerd met subtiele geborduurde Swooshes en ritsen aan de zijkanten voor gemakkelijkere toegankelijkheid van de slip-on. Eindelijk, een full-length, lichtgewicht Nike Zoom Air demping en duurzame gom rubberen buitenzool caps van de algehele build. Met een prijs van $ 175 kun je dit nieuwe damespaar aanschaffen bij geselecteerde Nike-winkels vanaf zaterdag 18 maart.

Hors ligne

 

Pied de page des forums